Volkswagen Sharan rijden

De Volkswagen Sharan Van doet alles met uitstekende resultaten. Het is een grote Van die tegelijkertijd het comfort van een SUV of luxere personeauto geeft. De schuifdeuren maken het ook zeer makkelijk om in te stappen en zijn optioneel elektrisch bedienbaar. Het interieur biedt de beste comfort voor 2 personen. Met opties zoals park distance control en park assist worden u en uw lading ook optimaal beschermt tegen botsingen.

Volkswagen Sharan motoren

De Volkswagen Sharan kan geleverd worden met de volgende motoren:

  • 1.4 TSI - 110 kW / 150 pk
  • 2.0 TSI - 162 kW / 220 pk
  • 2.0 TDI - 110 kW / 150 pk
  • 2.0 TDI - 135 kW / 184 pk

Beschikbare Volkswagen Sharan kleuren

De Volkswagen Sharan kan in veel verschillende carrosseriekleuren geleverd worden. De volgende kleuren zijn direct te bestellen bij onze Volkswagen-dealers: Urano Grey, Pure White, Black Oak Brown, Crimson Red, Deep Black, Hudson Bay Blue, Indium Grey, Night Blue, Pyramid Gold, Reflex Silver en Oryx White Pearl.

Volkswagen Sharan Van prijs en uitvoeringen bij Stern

Interesse om de Volkswagen Sharan Van te kopen? Heron Auto helpt u graag verder. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Sharan Van lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn tevens uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Met de totaalservice van Stern is hoge kwaliteit Volkswagen service altijd aan te vragen.

Volkswagen Sharan voorraad

Volkswagen Sharan privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Volkswagen Sharan

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Sharan

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Volkswagen Sharan

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financier een VW Sharan

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

VW Sharan schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volkswagen Sharan onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten