Volkswagen Sharan rijden

De Volkswagen Sharan Van doet alles met uitstekende resultaten. Het is een grote Van die tegelijkertijd het comfort van een SUV of luxere personeauto geeft. De schuifdeuren maken het ook zeer makkelijk om in te stappen en zijn optioneel elektrisch bedienbaar. Het interieur biedt de beste comfort voor 2 personen. Met opties zoals park distance control en park assist worden u en uw lading ook optimaal beschermt tegen botsingen.

Meer informatie

Volkswagen Sharan motoren

De Volkswagen Sharan kan geleverd worden met de volgende motoren:

 • 1.4 TSI - 110 kW / 150 pk
 • 2.0 TSI - 162 kW / 220 pk
 • 2.0 TDI - 110 kW / 150 pk
 • 2.0 TDI - 135 kW / 184 pk

Beschikbare Volkswagen Sharan kleuren

De Volkswagen Sharan kan in veel verschillende carrosseriekleuren geleverd worden. De volgende kleuren zijn direct te bestellen bij onze Volkswagen-dealers: Urano Grey, Pure White, Black Oak Brown, Crimson Red, Deep Black, Hudson Bay Blue, Indium Grey, Night Blue, Pyramid Gold, Reflex Silver en Oryx White Pearl.

Volkswagen Sharan Van prijs en uitvoeringen bij Stern

Interesse om de Volkswagen Sharan Van te kopen? Heron Auto helpt u graag verder. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Sharan Van lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn tevens uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Met de totaalservice van Stern is hoge kwaliteit Volkswagen service altijd aan te vragen.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Sharon Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Sharon kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Sharan leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen sharan leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »