Rijden in de Volkswagen Golf Sportsvan

De Volkswagen Golf is al  een fantastisch veelzijdige auto en de Sportsvan vergroot dat voordeel letterlijk en figuurlijk. De MPV is uiterst praktische met geweldige rijprestaties. Klap de achterbank neer en u heeft 1.500 liter bagageruimte tot uw beschikking. U kunt de Volkswagen Golf Sportsvan ook met alle moderne rijtechnologie kopen. Zo wordt het rijden niet alleen veilig, ook leuker.

Volkswagen Golf Sportsvan motoren

De Volkswagen Golf Sportsvan kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.2 TSI - 63 kW / 85 pk
  • 1.0 TSI - 85 kW / 115 pk
  • 1.2 TSI - 81 kW / 110 pk
  • 1.4 TSI - 92 kW / 125 pk
  • 1.4 TSI - 110 kW / 150 pk
  • 1.6 TDI - 81 kW / 110 pk
  • 2.0 TDI - 110 kW / 150 pk 

De Volkswagen Golf Sportsvan kleuren die u kunt bestellen

Bij onze Volkswagen-dealers kunt u de volgende Golf Sportsvan carrosseriekleuren direct bestellen: Urano Grey, Pure White, Tornado Red, Black, Deep Black, Limestone Grey, Night Blue, Pacific Blue, Pyramid Gold, Reflex Silver, Sunset Red, Tungsten Silver, Habanero Orange en Oryx White.

Volkswagen Golf Sportsvan prijs opvragen bij Stern

Interesse om de Volkswagen Golf Sportsvan te kopen? Heron Auto, onze officiële Volkswagen-dealer, kan alle uitvoeringen en opties aan u leveren. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Golf Sportsvan lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn bovendien uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Voor uw Golf Sportsvan service kunt u dus altijd terecht bij Stern.

VW Golf Sportsvan privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een VW Golf Sportsvan

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Golf Sportsvan

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een VW Golf Sportsvan

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel VW Golf Sportsvan

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

VW Golf Sportsvan onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor universeel onderhoud kunt u altijd terecht bij een servicepunt van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Meer weten

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten