Volkswagen Touran rijden

Groter en flexibeler dan ooit is de nieuwe Volkswagen Touran een prachtige investering voor elk gezin. De Touran biedt standaard veel innovatieve opties om het comfort en de veiligheid tijdens het rijden te verbeteren. Tot 7 personen kunnen bijzonder comfortabel meerijden, maar de achterste rij is ook inklapbaar. Zo krijgt de Volkswagen Touran plotseling de laadruimte van een compacte bestelauto! Het is allemaal in een handomdraai mogelijk, wat deze grote Volkswagen robuust maar tegelijkertijd verfijnd maakt.

Meer informatie

Welke Volkswagen Touran kleuren kunt u bestellen?

U kunt diverse lakkleuren bestellen voor de Volkswagen Touran en allen zijn beschikbaar via onze dealers. U kunt de volgende kleuren bestellen: Urano Grey, Pure White, Atlantik Blue, Carribean Blue, Deep Black, Night Blue, Nutshell Brown, Pepper Grey, Reflex Silver en Titanium Beige.

Volkswagen Touran uitvoeringen en prijs aanvragen bij Stern

Heron Auto is officieel Volkswagen dealer en helpt u graag bij het kopen van de nieuwe Touran. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Touran lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn tevens uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Zo vindt u alle Volkswagen service bij Stern op één centraal adres.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Touran Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Touran kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Touran leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen Touran leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »