Volkswagen Touran rijden

Groter en flexibeler dan ooit is de nieuwe Volkswagen Touran een prachtige investering voor elk gezin. De Touran biedt standaard veel innovatieve opties om het comfort en de veiligheid tijdens het rijden te verbeteren. Tot 7 personen kunnen bijzonder comfortabel meerijden, maar de achterste rij is ook inklapbaar. Zo krijgt de Volkswagen Touran plotseling de laadruimte van een compacte bestelauto! Het is allemaal in een handomdraai mogelijk, wat deze grote Volkswagen robuust maar tegelijkertijd verfijnd maakt.


Standaard uitrusting

Welke Volkswagen Touran kleuren kunt u bestellen?

U kunt diverse lakkleuren bestellen voor de Volkswagen Touran en allen zijn beschikbaar via onze dealers. U kunt de volgende kleuren bestellen: Urano Grey, Pure White, Atlantik Blue, Carribean Blue, Deep Black, Night Blue, Nutshell Brown, Pepper Grey, Reflex Silver en Titanium Beige.

Volkswagen Touran uitvoeringen en prijs aanvragen bij Stern

Heron Auto is officieel Volkswagen dealer en helpt u graag bij het kopen van de nieuwe Touran. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Touran lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn tevens uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Zo vindt u alle Volkswagen service bij Stern op één centraal adres.

Volkswagen Touran voorraad