Volkswagen Tiguan rijden

De Volkswagen crossover is van buiten lekker robuust, met strakke lijnen en een brede wielbasis. Een stevige SUV zult u denken, maar van binnen is dat anders. Van binnen vindt u wel het comfort van de SUV, maar ook het trendy design van een charmante stadsauto. Onder de motorkap geldt dezelfde opmerkelijk mix. De Volkswagen Tiguan heeft genoeg vermogen en trekkracht om een kleine caravan te trekken. Tegelijkertijd zult u verbaasd zijn hoe efficiënt deze crossover kan rijden.

Welke Volkswagen Tiguan kleuren kunt u bestellen?

U wilt weten welke kleur Volkswagen Tiguan het beste bij u past? Bij onze Volkswagen-dealers kunt u elke Tiguan carrosseriekleur direct bestellen. U heeft de keuze uit Urano Grey, Pure White, Deep Black, Night Blue, Pacific Blue Metallic, Peppergrey, Reflex Silver, Silver Leaf, Titanium Beige, Toffee Brown, Venice Green en Wild Cherry. 

Volkswagen Tiguan prijs en lease-opties bij Stern

Interesse in deze SUV met de charme van een stadsauto? Heron Auto helpt u graag verder; u kunt alle Volkswagen Tiguan uitvoeringen kopen bij onze officiële dealer. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Tiguan lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn tevens uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Zo vindt u alle Volkswagen service centraal in de Stern vestigingen.

Volkswagen Tiguan voorraad

Volkswagen Tiguan privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een VW Tiguan bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Tiguan bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een VW Tiguan

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volkswagen Tiguan schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

VW Tiguan onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten