Over de Volkswagen Touareg

De nieuwe Volkswagen Touareg is nog verder verbeterd op het gebied van offroad prestaties en design. De afwerking van het interieur is nagenoeg perfect en combineert de ruimte van de SUV met premium details. Het resultaat is een van de meest comfortabele Volkswagen interieurs. Standaard komt de nieuwe Touareg met Bi-Xenon verlichting en het nieuwe Multi-Collision Braking System.

Meer informatie

Volkswagen Touareg motor

De Volkswagen Touareg wordt geleverd met een 3.0 TDI dieselmotor, met 8 versnellingen, 4-Motion four wheel drive en een automatische transmissie. Het maximale vermogen is 1g93 kW / 263 pk.

Welke Volkswagen Touareg kleuren kunt u bestellen?

De volgende lakkleuren zijn bij ons direct te bestellen voor de Volkswagen Touareg carrosserie: Pure White, Cool Silver Metallic, Tungsten Silver Metallic, Canyon Gray Metallic, Flint Gray Metallic, Toffee Brown Metallic, Night Blue Metallic en Black.

Volkswagen Touareg prijs en lease-opties bij Stern

Heron Auto is officieel Volkswagen dealer en helpt u graag bij het kopen van de nieuwe Touareg. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Touareg lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn tevens uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Zo vindt u alle Volkswagen service op één adres bij Stern.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Touareg Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Touareg kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Touareg leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen Touareg leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »