Over de Volkswagen Touareg

De nieuwe Volkswagen Touareg is nog verder verbeterd op het gebied van offroad prestaties en design. De afwerking van het interieur is nagenoeg perfect en combineert de ruimte van de SUV met premium details. Het resultaat is een van de meest comfortabele Volkswagen interieurs. Standaard komt de nieuwe Touareg met Bi-Xenon verlichting en het nieuwe Multi-Collision Braking System.

Volkswagen Touareg motor

De Volkswagen Touareg wordt geleverd met een 3.0 TDI dieselmotor, met 8 versnellingen, 4-Motion four wheel drive en een automatische transmissie. Het maximale vermogen is 1g93 kW / 263 pk.

Welke Volkswagen Touareg kleuren kunt u bestellen?

De volgende lakkleuren zijn bij ons direct te bestellen voor de Volkswagen Touareg carrosserie: Pure White, Cool Silver Metallic, Tungsten Silver Metallic, Canyon Gray Metallic, Flint Gray Metallic, Toffee Brown Metallic, Night Blue Metallic en Black.

Volkswagen Touareg prijs en lease-opties bij Stern

Heron Auto is officieel Volkswagen dealer en helpt u graag bij het kopen van de nieuwe Touareg. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar. Stern biedt bovendien mogelijkheden aan voor een Volkswagen Touareg lease, financiering, privé lease en verzekering. De Heron Auto werkplaatsen zijn tevens uitgerust met de juiste apparatuur en kennis voor gespecialiseerd Volkswagen onderhoud. Zo vindt u alle Volkswagen service op één adres bij Stern.

Volkswagen Touareg voorraad

Volkswagen Touareg privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een VW Touareg

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw VW Touareg

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een VW Touareg

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volkswagen Touareg schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volkswagen Touareg onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten