Rijden in de Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is al meer dan 65 jaar trendsetter van de Duitse bedrijfswagen-range. De Transporter is met diverse carrosserievarianten leverbaar: gesloten bestelwagen, dubbele cabine, Kombi, Pick-up enkele cabine, pick-up dubbele cabine en chassis met enkele cabine of dubbele cabine. Alle uitvoeringen zijn leverbaar via onze officiële Volkswagen-dealer Heron Auto. Tevens kunnen wij gespecialiseerde bedrijfswageninrichting bouwen. Zo krijgt u een laadruimte op maat voor uw onderneming.

Volkswagen Transporter motoren

De Transporter komt ook met een nieuwe generatie TDi Euro 6 motoren, die een nog lager brandstofverbruik weten te realiseren. Een veelvoud aan vermogens kan geleverd worden onder de motorkap, in combinatie met een handgeschakelde transmissie of de nieuwste DSG-transmissie met dubbele koppeling en Dynamic Drive Control. Met de laatste functie kunt u het onderstel van de Transporter aanpassen naar 3 verschillenden standen: Normal, Comfort en Sport. Neem contact op met Heron Auto voor een uitgebreid overzicht van de beschikbare motoren.

Volkswagen Transporter carrosseriekleuren beschikbaar

U kunt de volgende carrosseriekleuren bij ons direct bestellen voor de Volkswagen Transporter: Candy White, India Blue, Luminous Orange, Pure Grey, Salsa Red, Sunny Yellow, Glacier Blue, Natural Grey, Night Blue, Reflex Silver, Olympic Blue, Sand Beige, Deep Black, Dark Wood en Toffee Brown.

Volkswagen Transporter prijs en service bij Stern

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Transporter kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen. De Stern bedrijfswagenservice beslaat ook onderhoud. U kunt gespecialiseerd Volkswagen onderhoud altijd aanvragen bij de Heron Auto werkplaatsen. Stern is een Volkswagen Transporter totaalaanbieder.

Volkswagen Transporter voorraad

Volkswagen Transporter leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Volkswagen Transporter verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volkswagen Transporter huren

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Financier een VW Transporter

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel VW Transporter

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volkswagen Transporter onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten