VW Transporter

De Volkswagen Transporter is al meer dan 65 jaar trendsetter van de Duitse bedrijfswagen-range. De Transporter is met diverse carrosserievarianten leverbaar: gesloten bestelwagen, dubbele cabine, Kombi, Pick-up enkele cabine, pick-up dubbele cabine en chassis met enkele cabine of dubbele cabine. Alle uitvoeringen zijn leverbaar via onze officiële Volkswagen-dealer Heron Auto. Tevens kunnen wij gespecialiseerde bedrijfswageninrichting bouwen. Zo krijgt u een laadruimte op maat voor uw onderneming.

Volkswagen Transporter motoren

De Transporter komt ook met een nieuwe generatie TDi Euro 6 motoren, die een nog lager brandstofverbruik weten te realiseren. Een veelvoud aan vermogens kan geleverd worden onder de motorkap, in combinatie met een handgeschakelde transmissie of de nieuwste DSG-transmissie met dubbele koppeling en Dynamic Drive Control. Met de laatste functie kunt u het onderstel van de Transporter aanpassen naar 3 verschillenden standen: Normal, Comfort en Sport. Neem contact op met Heron Auto voor een uitgebreid overzicht van de beschikbare motoren.

Volkswagen Transporter carrosseriekleuren beschikbaar

U kunt de volgende carrosseriekleuren bij ons direct bestellen voor de Volkswagen Transporter: Candy White, India Blue, Luminous Orange, Pure Grey, Salsa Red, Sunny Yellow, Glacier Blue, Natural Grey, Night Blue, Reflex Silver, Olympic Blue, Sand Beige, Deep Black, Dark Wood en Toffee Brown.

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Volkswagen Transporter lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

VW Transporter lease actie »

Stel uw Volkswagen samen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”