Nieuwe Volkswagen up! rijden

De Volkswagen up behoort tot de populairste stadsauto's in Nederland. Niet verrassend want de kleinste Volkswagen is het grootst als het op andere eigenschappen aankomt. Het design is volledig uit te breiden, brandstofverbruik is zeer laag, daarnaast is de auto ook nog verkrijgbaar met volledig elektrische aandrijving als de Volkswagen e-up.

Meer informatie

Nieuw! De Volkswagen e-Up

U kunt nu ook overstappen op volledig elektrisch rijden met de Volkswagen e-up. De VW e-up actieradius haalt tot maximaal 160 km op één laadbeurt. De Volkswagen e-up wordt verder geleverd met alle uitvoeringspakketten die u ook kunt bestellen bij een Volkswagen up met traditionele aandrijving. Daarbij kunt u tevens uitbreiden met het e-up Drive-pakket, dat o.a. cruise control, Rear View Assist en een panorama dak toevoegt aan de elektrische auto. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze Volkswagen-dealers of SternLease.

Bekijk de aanschafopties van de Volkswagen up bij Stern

Wilt u ook deze geweldige stadsauto uitproberen? U kunt een proefrit aanvragen bij onze officiële Volkswagen-dealer, Heron Auto. De VW up kopen kan via Stern, maar ook een lease, financiering of verzekering behoort tot de mogelijkheden. De werkplaatsen van Heron Auto kunnen ook gespecialiseerd Volkswagen onderhoud uitvoeren.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen up! Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen up! kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen up! leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen up! leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »