Nieuwe Volkswagen up rijden

De Volkswagen up behoort tot de populairste stadsauto's in Nederland. Niet verrassend want de kleinste Volkswagen is het grootst als het op andere eigenschappen aankomt. Het design is volledig uit te breiden, brandstofverbruik is zeer laag, daarnaast is de auto ook nog verkrijgbaar met volledig elektrische aandrijving als de Volkswagen e-up. 

Innovatieve ideeën en stijl: het Volkswagen up interieur

De kwaliteit van de materialen, het unieke design vol met innovatieve ideeën die stijl en functionaliteit samenbrengen; het Volkswagen up exterieur is van bumper tot bumper meesterlijk ontworpen. U kunt de VW up als 3-deurs of 5-deurs kopen, optioneel met prachtig panoramadak. Ook de achterklep lijkt van glas te zijn, maar erachter schuilt een stalen constructie, want de Volkswagen up is ook met veel veiligheidssystemen gebouwd.

Het ruime interieur van de VW up

3 passagiers en de boodschappen voor het weekend vervoeren? Ook dat is geen probleem voor de Volkswagen up. De stadsauto is verrassend ruim van binnen en voorzien van ergonomisch zeer comfortabele stoelen. Een leuk detail zijn de instaplijsten die standaard met het ‘up!’-logo worden geleverd. Optioneel kunt u ook nog vloermatten en een lederpakket met stiksels in de carrosseriekleur kopen bij uw nieuwe Volkswagen up. 

Meer Volkswagen up opties

Qua technologie zijn er tevens veel aantrekkelijke opties beschikbaar. De up kan met multimediasysteem gekocht worden, dat navigatie combineert met diverse functionaliteiten van uw smartphone. Ook de BlueMotion technologie is verwerkt in het systeem, doormiddel van een meter die aanmoedigt om zo efficiënt mogelijk te rijden. Voor fileparkeren kan de Park Distance Control besteld worden; parkeersensoren die u waarschuwen voor mogelijke botsingen bij het insturen.

Nieuwe compacte, efficiënte benzinemotor

De Volkswagen up komt met een speciaal ontworpen compacte benzinemotor die tot de zuinigste behoort op het gebied van brandstof. De 1.0 liter motor met een vermogen van 55 kW (75 pk) verbruikt gemiddeld slechts 1 liter benzine per 23.8 km. Daardoor is de CO2-uitstoot ook zeer laag en komt de Volkswagen up met een lage bijtelling.

Welke Volkswagen up kleuren kunt u bestellen?

De volkswagen up is in verschillende frisse kleuren verkrijgbaar. Onze Volkswagen-dealers bieden u alle uitvoeringen en carrosseriekleuren aan: Blue, Candy White, Rood, Dark Silver, Deep Black en Light Silver.

Bekijk de aanschafopties van de Volkswagen up bij Stern

Wilt u ook deze geweldige stadsauto uitproberen? U kunt een proefrit aanvragen bij onze officiële Volkswagen-dealer, Heron Auto. De VW up kopen kan via Stern, maar ook een lease, financiering of verzekering behoort tot de mogelijkheden. De werkplaatsen van Heron Auto kunnen ook gespecialiseerd Volkswagen onderhoud uitvoeren.

Volkswagen up voorraad

Lease een Volkswagen up bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Volkswagen up bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Volkswagen up

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volkswagen up schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volkswagen up privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Volkswagen up onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Volkswagen bestelauto diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten