Volvo V40 kopen of leasen bij Stern

De compacte hatchback van Volvo staat voor alles waar het merk trots op is. Elegant design, luxe interieur, prachtige techniek en rijk aan opties. De nieuwe Drive-E motoren maken de Volvo V40 in al zijn uitvoeringen bijzonder efficiënt qua brandstofverbruik. Veiligheid is ook erg belangrijk voor Volvo en de V40 is daarvan het hoogtepunt. Volgens de EuroNCAP veiligheidstest is de Volvo V40 een van de veiligste auto's ooit gemaakt!

De schoonheid van het Volvo V40 exterieur

Een compacte Volvo, vol karakter. Zo beschrijven de Zweden zelf de V40. Het is een goede beknopte beschrijving want de hatchback zet zijn eigen stempel op het segment. Het exterieur is instant herkenbaar ondanks dat de 5-deurs hatchback markt enorm is. De uitstraling van een premium auto ziet u in alle details, van de prachtig vormgegeven koplampen tot aan de brede maar elegante achterzijde. Volvo-rijders willen opvallen, maar wel op subtiele wijze en met de nodige flair. De Volvo V40 vervult deze wens in stijl.

Premium kwaliteit: V40 interieur

Het interieur van de V40 is net zo premium als u mag verwachten van Volvo. Optioneel kan de auto met panoramadak geleverd worden. Omdat Scandinavië minder dan gemiddeld zonlicht heeft, is de lichtinval extra belangrijk geweest tijdens het ontwerpen van de V40. De rest van het interieur spreekt dan ook ruimte en verlichting aan. Met luxe materialen en prachtige bekleding. Volvo Sensus is het multimediasysteem dat doormiddel van een optioneel 7 inch scherm in het dashboard veel functies aan de bestuurder presenteert. Het bevat navigatie maar heeft ook smartphone integratie zodat u altijd perfect bereikbaar blijft.

Standaard met City Safety

De Volvo V40 wordt standaard geleverd met City Safety, een serie veiligheidsvoorzieningen die niet alleen het rijden veiliger maar ook comfortabeler maken. Daarnaast komt de V40 met Collision Detection Warning en Pedestrian en Cyclist Detection. De Volvo V40 was tevens de eerste auto ter wereld met een voetgangersairbag. Niet alleen de inzittenden worden zo goed mogelijk beschermd, ook de andere betrokkenen bij een eventuele botsing.

Laag brandstofverbruik

U kunt uit een groot aantal motoren met verschillende krachtige vermogens kiezen tijdens het kopen of leasen van de Volvo V40. Dieselmotoren zoals de D2, D3 en D4 hebben een erg laag brandstofverbruik. Ook de benzinemotoren zijn efficiënt en met verschillende vermogens leverbaar. Neem contact op met Svala Auto voor een volledig overzicht van de motoruitvoeringen.

Volvo V40 aanschaffen via Stern

Profiteer van alles dat de Volvo V40 te bieden heeft, laat Stern u adviseren over de beste V40 uitvoering voor uw situatie. U kunt via onze officiële Volvo-dealer, Svala Auto, de V40 kopen, leasen, financieren maar ook verzekeren. De werkplaatsen van Svala Auto bieden bovendien gespecialiseerd Volvo-onderhoud. Zo garandeert Stern altijd uw mobiliteit.

Volvo V40 voorraad

Volvo V40 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Volvo V40

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Volvo V40

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volvo V40 financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo V40 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo V40 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen