Rijden in de Volvo V60

Met de zakelijke premium uitstraling voor het exterieur en interieur dat we gewend zijn van Volvo, gecombineerd met geweldige prestaties op technisch en technologisch vlak, is de Volvo V60 een van de populairste zakelijke modellen van het moment. De Volvo V60 is daarbovenop ook nog eens zeer zuinig met diverse milieuvriendelijke motoren. Met name de Volvo V60 Plug-in Hybrid is door de lage bijtelling een groot verkoopsucces. 

Volvo V60: de mooiste Estate 

Toen Volvo opnieuw naar de ontwerptafel ging voor de nieuwe generatie V60, had het een duidelijk maar zeker niet eenvoudige taak voor zich: maak ’s werelds meest aantrekkelijke Estate. Dat was niet makkelijk maar het is ze absoluut gelukt. De nieuwe Volvo V60 straalt verlangen uit, is groter en krachtiger gemaakt waar het telt. Bovendien is de elegantie die bij het Zweedse merk hoort gebleven. De Volvo V60 Estate is een auto waarin uw gezin gereden kan worden maar waarin u zakelijk kunt rijden.

Volvo Sensus en andere interieur opties

Ongeacht waar u zit in de Volvo V60, het zal uitermate comfortabel zijn. Met het Volvo Sensus user interface krijgt u bovendien een ingebouwd multimediasysteem in het dashboard. Optioneel maar absoluut de moeite waard doordat het diverse opties van de Volvo V60, een navigatiesysteem en uw smartphone perfect integreert voor de bestuurder. Zoals het Volvo betaamt heeft u de keuze uit diverse luxe interieuropties om uw eigen comfort te customisen. 

Volvo V60 motoruitvoeringen

De Volvo V60 krijgt u bijna altijd met een uiterst efficiënte motor meegeleverd. Met name de V60 D2 common rail en D4 Twin Turbo dieselmotoren kenmerken zich door een bovengemiddeld laag brandstofverbruik. Ook de CO2-uitstoot blijft laag. De meeste V60 motoren kunnen met de nieuwe achttrapsautomaat geleverd worden. 

De Volvo V60 kleuren die u kunt bestellen

De Volvo V60 en de V60 Plug-in Hybrid uitvoering zijn leverbaar in een groot aantal carrosseriekleuren. De volgende kleuren zijn direct te bestellen bij onze Volvo-dealers: Ice White Solid, Inscription Crystal White Pearl, Bright Silver Metallic, Power Blue Metallic, Inscription Blue Solid, Ocean Blue Metallic, Inscription Electric Silver Metallic, Caspian Blue Metallic, Inscription Ember Black Metallic, Black Sapphire Metallic, Saville Grey Metallic, Seashell Metallic, Flamenco Red Metallic en Passion Red Solid. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder met de gewenste uitvoering en carrosseriekleur voor de Volvo V60.

Stern: uw Volvo totaalaanbieder

Wilt u ook (zakelijk) rijden in de Volvo V60 of de Volvo V60 Plug-in Hybrid? Alle V60 uitvoeringen, opties en accessoires kunnen geleverd worden via Sterns officiële Volvo dealer, Svala Auto. Stern biedt naast kopen en leasen ook mogelijkheden voor een Volvo financiering of verzekering aan. Onze experts voorzien u graag van persoonlijk advies over de perfect Volvo V60 configuratie en aanschafmogelijkheden. 

Bent u op zoek naar gespecialiseerd Volvo V60 onderhoud? De werkplaatsen van Svala Auto zijn voorzien van de juiste apparatuur en kennis. 

Volvo V60 voorraad

Volvo V60 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Volvo V60 leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Volvo V60 verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volvo V60 financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo V60 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo V60 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen