Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Over de Volvo V70

Stijlvol, comfortabel, flexibel qua opties en rijprestaties, en dan ook nog eens met de enorme bagageruimte. De Volvo V70 heeft het allemaal en nog veel meer! Laat u verleiden door een van de grootste en meest gevarieerde Volvo’s te koop. Met diverse motoren en variërende prestatieniveaus. Ook verkrijgbaar: de Nordic+ editie met een extra luxe optiepakket. 

Volvo V70 exterieur

De Volvo V70 heeft recent een facelift ondergaan waardoor het exterieur een paar subtiele veranderingen heeft gekregen. Zo hebben de mistlampen plaatsgemaakt voor de meer effectieve LED-lampen en zijn de voorbumper en grille gelijkgetrokken met recenter uitgebrachte Volvo-modellen. Het resultaat is een Volvo V70 die nog beter in het oog licht. 

Uitgebreide opties voor comfort, veiligheid en vermaak

Het interieur is standaard voorzien van het comfort dat u van Volvo mag verwachten. Het V70 interieur behoort wel tot de meest uitgebreide wat opties betreft. U heeft zelfs de keuze uit een analoge snelheidsmeter of een digitaal scherm dat tevens de verschillende rijstanden aangeeft. U kunt kiezen. De bagageruimte is al zeer groot en kan nog verder uitgebreid worden door de achterbank neer te klappen. Heeft u passagiers daar zitten, die kunnen vermaakt worden met het Rear Seat entertainment pakket. In combinatie met een optioneel premium audiosysteem, wordt zelfs de langste reis een feest in de V70.

Volvo V70 Nordic+ editie

De speciale Volvo V70 Nordic+ uitvoering is de overtreffende trap die de luxe in de stationwagon perfectioneert. Met stoelverwarming, lederen bekleding, parkeersensoren, RTI navigatie, 17 inch lichtmetalen wielen en nog veel meer. De V70 heeft dan ook Volvo On Call integratie; een smartphone waarmee u op afstand alvast de verwarming van de auto kunt inschakelen. Zo hoeft u nooit in een koude auto te stappen. 

Motoruitvoeringen en Drive-E technologie

De vele uitvoeringen van de Volvo V70 zijn voorzien van de nieuwste generatie diesel en benzinemotoren. Met name de D3 en D4 dieselmotor worden gevierd om hun efficiëntie, van een laag brandstofverbruik tot weinig CO2-uitstoot. En toch indrukwekkende prestaties beginnend bij een vermogen van 133 kw (181 pk). Benzinemotoren zoals de T4 bieden nog meer vermogen en zijn tevens zuinig dankzij Volvo’s Drive-E technologie.

De Volvo V70 carrosseriekleuren

De volgende kleuren voor het V70 exterieur zijn direct te bestellen bij onze Volvo-dealers: Ice White, Magic Blue Metallic, Savile Grey Metallic, Onyx Black Metallic, Inscription Electric Silver. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder met de gewenste uitvoering en carrosseriekleur voor de Volvo V60.

Stern is uw Volvo V70 mobiliteitsleverancier

Nieuwsgierig geworden naar de Volvo V70? U kunt hem kopen bij Stern maar wij bieden tevens opties voor een V70 lease, financiering en verzekering. Via onze officiële Volvo-dealer, Svala Auto, zijn alle uitvoeringen en opties van de V70 beschikbaar. Tevens bieden de Svala Auto werkplaatsen gespecialiseerd Volvo onderhoud aan. Zo is Stern uw totaalaanbieder voor alle Volvo producten en service.

Volvo V70 voorraad

Volvo V70 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Volvo V70

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Volvo V70

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volvo V70 financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo V70 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo V70 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen