Rijden in de Volvo XC60

Met de Volvo XC60 kunt u overal terecht. Het fraaie exterieur en de vele veiligheidsopties maken het een prima SUV voor de stad. Tegelijkertijd is het interieur prachtige afgewerkt en zeer comfortabel. U kunt met de XC60 eenvoudig een lange reis buiten de stad maken. Optioneel leverbaar met Volvo Sensus, Rear Seat Entertainment, City Safety en meer!

Volvo XC60 motoren

De Volvo XC60 is met verschillende benzine en dieselmotoren leverbaar. De D4 met 140 kW / 190 pk is de lichtste dieselmotor en dat kan oplopen tot de D5 met 173 kW / 235 pk, met een handgeschakelde of automatische transmissie. Als benzinemotor is de lichtere motor de T5 met 187 kW / 254 pk en de zwaarste de T6 met 235 kW / 320 pk en all wheel drive. De Volvo XC60 kan nu ook met de nieuwe T8 Twin Engine met 235 kW / 320 pk vermogen.

Volvo XC60 prijs en uitvoeringen leverbaar via Stern

Interesse om de nieuwe Volvo XC60 te kopen? U kunt contact opnemen met onze officiële Volvo-dealer, Svala Auto. Vraag een proefrit aan of advies voor de ideale XC60 configuratie voor uw situatie. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Volvo XC60 lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Tevens zijn de Svala Auto werkplaatsen beschikbaar voor gespecialiseerd Volvo onderhoud.

Volvo XC60 voorraad

Privé lease een Volvo XC60

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Volvo XC60 leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Volvo XC60 verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Volvo XC60 bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Volvo XC60

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo XC60 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen