Rijden in de Volvo XC60

Met de Volvo XC60 kunt u overal terecht. Het fraaie exterieur en de vele veiligheidsopties maken het een prima SUV voor de stad. Tegelijkertijd is het interieur prachtige afgewerkt en zeer comfortabel. U kunt met de XC60 eenvoudig een lange reis buiten de stad maken. Optioneel leverbaar met Volvo Sensus, Rear Seat Entertainment, City Safety en meer!

Meer informatie

Volvo XC60 motoren

De Volvo XC60 is met verschillende benzine en dieselmotoren leverbaar. De D4 met 140 kW / 190 pk is de lichtste dieselmotor en dat kan oplopen tot de D5 met 173 kW / 235 pk, met een handgeschakelde of automatische transmissie. Als benzinemotor is de lichtere motor de T5 met 187 kW / 254 pk en de zwaarste de T6 met 235 kW / 320 pk en all wheel drive. De Volvo XC60 kan nu ook met de nieuwe T8 Twin Engine met 235 kW / 320 pk vermogen.

Volvo XC60 prijs en uitvoeringen leverbaar via Stern

Interesse om de nieuwe Volvo XC60 te kopen? U kunt contact opnemen met onze officiële Volvo-dealer, Svala Auto. Vraag een proefrit aan of advies voor de ideale XC60 configuratie voor uw situatie. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Volvo XC60 lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Tevens zijn de Svala Auto werkplaatsen beschikbaar voor gespecialiseerd Volvo onderhoud.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volvo XC60 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volvo XC60 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Volvo lease

Voordelig een Volvo XC60 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volvo XC60 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »