Volvo XC70 rijden

Kamperen in stijl en altijd met optimaal comfort. De Volvo XC70 klaart de klus. Deze ongelofelijk ruime SUV komt met de schoonheid, afwerking en luxe details van Volvo. De veiligheid wordt geoptimaliseerd door de nieuwste Volvo veiligheidstechnologie en de bagageruime biedt ruimte om uw hele gezin en kampeeruitrusting te vervoeren. De Volvo XC70 Cross Country is optioneel verkrijgbaar met Volvo Sensus, City Safety, diverse interieurpakketten en een premium audiosysteem.

Meer informatie

Volvo XC70 motoren

De Volvo XC70 is leverbaar met verschillende benzine- en dieselmotoren: de D4 (133 kW / 181 pk), de D5 met AWD (162 kW / 220 pk) en de T5 benzinemotor (180 kW / 245 pk). Alle uitvoeringen worden met automaat geleverd. De D4 diesel kan ook met handgeschakelde transmissie besteld worden. 

Leverbare kleuren voor het Volvo XC70 exterieur

De Volvo XC70 is in een groot aantal kleuren te bestellen bij onze dealers. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen wij het XC70 exterieur in de kleuren Ice White Solid, Inscription Crystal White, Bright Silver, Caspian Blue, Black Sapphire, Seashell, Inscription Electric Silver, Twilight Bronze en Flamenco Red. Onze Volvo verkoopadviseurs helpen u graag verder met het uitzoeken van uw XC70 uitvoering en gewenste carrosseriekleur.

Volvo XC70 prijs en uitvoeringen leverbaar via Stern

Interesse om de Volvo XC70 te kopen of wilt u gewoon meer weten over de Cross Country? U kunt contact opnemen met onze officiële Volvo-dealer, Svala Auto. Vraag een proefrit aan of advies voor de ideale XC70 configuratie voor uw situatie. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Volvo XC70 lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Tevens zijn de Svala Auto werkplaatsen beschikbaar voor gespecialiseerd Volvo onderhoud.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volvo XC70 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volvo XC70 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Volvo lease

Voordelig een Volvo XC70 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volvo XC70 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »