Volvo XC70 rijden

Kamperen in stijl en altijd met optimaal comfort. De Volvo XC70 klaart de klus. Deze ongelofelijk ruime SUV komt met de schoonheid, afwerking en luxe details van Volvo. De veiligheid wordt geoptimaliseerd door de nieuwste Volvo veiligheidstechnologie en de bagageruime biedt ruimte om uw hele gezin en kampeeruitrusting te vervoeren. De Volvo XC70 Cross Country is optioneel verkrijgbaar met Volvo Sensus, City Safety, diverse interieurpakketten en een premium audiosysteem.

Volvo XC70 motoren

De Volvo XC70 is leverbaar met verschillende benzine- en dieselmotoren: de D4 (133 kW / 181 pk), de D5 met AWD (162 kW / 220 pk) en de T5 benzinemotor (180 kW / 245 pk). Alle uitvoeringen worden met automaat geleverd. De D4 diesel kan ook met handgeschakelde transmissie besteld worden. 

Leverbare kleuren voor het Volvo XC70 exterieur

De Volvo XC70 is in een groot aantal kleuren te bestellen bij onze dealers. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen wij het XC70 exterieur in de kleuren Ice White Solid, Inscription Crystal White, Bright Silver, Caspian Blue, Black Sapphire, Seashell, Inscription Electric Silver, Twilight Bronze en Flamenco Red. Onze Volvo verkoopadviseurs helpen u graag verder met het uitzoeken van uw XC70 uitvoering en gewenste carrosseriekleur.

Volvo XC70 prijs en uitvoeringen leverbaar via Stern

Interesse om de Volvo XC70 te kopen of wilt u gewoon meer weten over de Cross Country? U kunt contact opnemen met onze officiële Volvo-dealer, Svala Auto. Vraag een proefrit aan of advies voor de ideale XC70 configuratie voor uw situatie. Stern biedt ook mogelijkheden voor een Volvo XC70 lease, financiering, privé lease en verzekering aan. Tevens zijn de Svala Auto werkplaatsen beschikbaar voor gespecialiseerd Volvo onderhoud.

Volvo XC70 voorraad

Volvo XC70 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een XC70 bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Volvo bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieringen voor de XC70

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo XC70 schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo XC70 service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen