Rijden in de nieuwe Volvo XC90

De Volvo XC90 is de langverwachte nieuwe SUV van Volvo. Hij is volledig opnieuw ontworpen, van een innovatief nieuw chassis tot een carrosserie en interieur met een volledig andere designfilosofie. De XC90 is sportief, veelzijdig samen te stellen en volledig klaar voor de toekomst met o.a. een tablet scherm standaard verwerkt in het dashboard. Ook kunt u de Volvo XC90 Plug-in Hybrid bestellen met hybride aandrijving. U kunt de nieuwe Volvo XC90 nu bestellen via onze officiële Volvo-dealer Svala Auto.

Meer informatie

Nieuwe designtaal voor het XC90 exterieur

Na diverse conceptcars met verfrissende designs is de Volvo XC90 het eerste productiemodel dat de nieuwe ontwerptaal toepast. Het resultaat is een SUV met de elegantie en kenmerken van voorgaande Volvo modellen, geïnjecteerd met een veel strakker en dynamischer design. De Volvo XC90 carrosserie lijkt alsof het uit één onderdeel is vervaardigd. Een gedurfde stap van Volvo die goed uitpakt want er wordt reikhalzend naar de XC90 uitgekeken. 

De Volvo XC90 koplampen zijn uniek en worden ook wel ‘de hamer van Thor’ genoemd door de Zweden. Het hamer-vormige design is van een afstand al direct herkenbaar. De achterlichten zijn juist meer verticaal ontworpen en geven ook hun eigen herkenbare lichtbundel. Het maakt de Volvo XC90 voor iedereen een sterk, trots en elegant symbool. De wielkasten zijn tevens breder gemaakt om de SUV prominenter te maken. U kunt de Volvo XC90 bestellen met diverse velgen tot wel 22 inch.

Volvo XC90 interieur met tablet dashboard

Het interieur van de XC90 is ook volledig vernieuwd, maar het eerst dat opvalt is het tablet scherm geïntegreerd in het dashboard. Hierdoor kent het XC90 dashboard verder geen knoppen; alle functies zijn direct te activeren via de software van de tablet. Het besturingssysteem ondersteunt tevens Apple CarPlay en Android Auto. De handigste functies van uw smartphone worden dankzij deze software automatisch geïntegreerd in het tablet scherm, wanneer u de Volvo XC90 instapt. 

Naast een nieuw dashboard ontwerp heeft de Volvo XC90 ook meer ruimte gekregen voor de mensen op de tweede en derde rij. Tot wel 7 mensen kunnen heerlijk comfortabel in de XC90 plaatsvinden. De passagiersstoelen zijn ook volledig nieuw ontworpen om nog meer mee te vormen naar de wervelkolom van de inzittende. Optioneel kunt u de Volvo XC90 kopen met verbeterde climate control. Tot wel 4 verschillende zones kunnen in de SUV ingesteld worden, zodat mensen op verschillende zitrijen hun ideale temperatuur ervaren.

Motoruitvoeringen

Voor zoveel auto zijn ook zeer krachtige, efficiënte motoren samengesteld. De Volvo XC90 kan met de D4 140 kW sterke dieselmotor besteld worden of de D5 165 kW krachtige uitvoering met AWD. De T5 benzinemotor met AWD en 187 kW vermogen is tevens te bestellen. 

Volvo XC90 Plug-in Hybrid met 15% bijtelling in 2016

De grootste innovatie is te vinden in de Volvo XC90 Plug-in Hybrid. De T8 Twin Engine met AWD en 294 kW vermogen is de krachtigste uitvoering. Bestelt u de hybrid uitvoering vandaag, dan kunnen wij hem begin 2016 leveren. U profiteert door de lage CO2-uitstoot van een lage 15% bijtelling wanneer u de de Volvo XC90 Plug-in Hybrid gaat leasen in 2016.

Welke Volvo XC90 kleuren kunt u bestellen?

De nieuwe Volvo XC90 is nu al te bestellen in een groot aantal premium lakkleuren. U heeft o.a. de keuze uit de solid lakken Passion Red en Ice White. Ook bieden onze dealers de metallic lakken Magic Blue, Saville Grey, Twilight Bronze, Bright Silver, Osmium Grey, Onyx Black, Luminous Sand, Bursting Blue en Bursting Blue Matt. Tot slot zijn er nog 3 inscription lakken beschikbaar voor de XC90: Electric Silver, Ember Black en Crystal White Pearl. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag verder met het kiezen van de gewenste Volvo XC90 carrosseriekleur.

Stel uw ideale Volvo XC90 nu samen via Stern

De Volvo XC90 kunt u nu bestellen via Stern. Zowel de hierboven genoemde uitvoeringen als de sportieve XC90 R-Design uitvoeringen zijn te leveren via onze officiële Volvo-dealer, Svala Auto. U kunt de Volvo XC90 nieuw kopen maar Stern biedt de SUV ook als lease of financiering aan. Tevens hebben wij een voorraad hoge kwaliteit Volvo occasions beschikbaar en kunnen de Svala Auto werkplaatsen gespecialiseerd Volvo onderhoud uitvoeren. Stern is uw Volvo totaalaanbieder.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volvo XC90 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volvo XC90 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Volvo lease

Voordelig een Volvo XC90 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volvo XC90 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »