Renault Talisman Estate DCi 110 Life

Vanaf  € 549,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Renault leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Renault Talisman leasen bij Stern

De Renault Talisman is de nieuwste aanwinst in het Renault gamma en nu ook de Leaseauto van de Maand bij Stern. Met de Talisman introduceert Renault een spannende nieuwe toevoeging aan het zakelijke autosegment, met een verbeterde designstijl en veelzijdige uitvoeringen. De Leaseauto van de Maand mei is de Talisman Estate Life uitvoering met 110 pk sterke DCi motor. U kunt de Renault Talisman Estate Life leasen met een luxe uitrusting en een extra scherpe maandprijs.

Renault Talisman Estate Life full operational leasen bij Stern

Stern biedt voor al haar leaseauto’s exclusieve voordelen en goede service. De getoonde maandprijs voor de Renault Talisman Estate Life is op basis van full operational lease. De maandkosten zijn inclusief houderschapsbelasting, onderhoud, reparaties, banden en nog veel meer. De leaseprijs is exclusief branstofkosten.

Interesse in het leasen van de Renault Talisman Estate Life? U kunt online een vrijblijvende offerte voor de full operational lease aanvragen. Of stel uw eigen Renault Talisman samen met een van onze leaseadviseurs. U kunt een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de ideale Renault Talisman Estate lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.