Jeep Wrangler Unlimited

De Jeep Wrangler Unlimited is nu leverbaar bij onze Jeep-dealer, Vireo Auto. Naast kopen kunt u de Jeep Wrangler Unlimited leasen of laten financieren bij Stern. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij alle uitvoeringen van de Wrangler Unlimited leveren en met exclusieve Stern-voordelen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw Jeep Wrangler Unlimited uitvoering. U kunt ook een afspraak maken met onze Jeep verkoopadviseurs, zodat wij samen met u de beste Wrangler Unlimited uitvoering samenstellen.

Meer informatie

De Jeep Wrangler Unlimited heeft de toevoeging gekregen omdat het onbeperkt is in zijn rijprestaties en plezier. Een echte alleskunner die de legendarische offroad prestaties van Jeep laat zien maar ook een vernieuwd interieur, dat stijlvol ontworpen is en maximaal comfort bezorgt voor alle inzittenden. Dit model staat al 70 jaar voor vrijheid en avontuur maar zelden kwam het zo goed samen als in de Jeep Wrangler Unlimited. De Jeep Wrangler Unlimited is leverbaar bij Stern Jeep-dealer Vireo Auto en u kunt hem ook leasen of financieren via Stern.

Jeep Wrangler Unlimited motoren

De Jeep Wrangler kan met de volgende motoren geleverd worden: 

  • Pentastar 3.6 liter V6 benzinemotor - 209 kW / 284 pk
  • 2.8 liter CRD dieselmotor - 147 kW / 200 pk

Jeep Wrangler Unlimited uitvoeringen

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Jeep Wrangler Unlimited Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Jeep Wrangler Unlimited kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Jeep leasen

Voordelig een Jeep Wrangler Unlimited leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Jeep Wrangler Unlimited leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »