Nieuwe Jeep Wrangler Unlimited kopen bij Stern

De Jeep Wrangler Unlimited heeft de toevoeging gekregen omdat het onbeperkt is in zijn rijprestaties en plezier. Een echte alleskunner die de legendarische offroad prestaties van Jeep laat zien maar ook een vernieuwd interieur, dat stijlvol ontworpen is en maximaal comfort bezorgt voor alle inzittenden. Dit model staat al 70 jaar voor vrijheid en avontuur maar zelden kwam het zo goed samen als in de Jeep Wrangler Unlimited. De Jeep Wrangler Unlimited is leverbaar bij Stern Jeep-dealer Vireo Auto en u kunt hem ook leasen of financieren via Stern.

Jeep Wrangler Unlimited motoren

De Jeep Wrangler kan met de volgende motoren geleverd worden: 

  • Pentastar 3.6 liter V6 benzinemotor - 209 kW / 284 pk
  • 2.8 liter CRD dieselmotor - 147 kW / 200 pk

Jeep Wrangler Unlimited uitvoeringen

Jeep Wrangler Unlimited leverbaar in alle uitvoeringen

De Jeep Wrangler Unlimited is nu leverbaar bij onze Jeep-dealer, Vireo Auto. Naast kopen kunt u de Jeep Wrangler Unlimited leasen of laten financieren bij Stern. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij alle uitvoeringen van de Wrangler Unlimited leveren en met exclusieve Stern-voordelen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw Jeep Wrangler Unlimited uitvoering. U kunt ook een afspraak maken met onze Jeep verkoopadviseurs, zodat wij samen met u de beste Wrangler Unlimited uitvoering samenstellen.

Jeep Wrangler voorraad

Privé lease Jeep Wrangler

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Jeep Wrangler bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Jeep Wrangler bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Jeep Wrangler

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Jeep Wrangler schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Jeep Wrangler

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jeep onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jeep dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen