Kia Niro: de crossover met hybride of volledig elektrische aandrijving

Kia kwam als een van de eerste autofabrikanten met een hybride crossover op de markt. De Kia Niro heeft een volledig nieuw design, vooruitstrevende veiligheidssystemen en een efficiënte aandrijving bestaande uit een benzinemotor en elektromotor. Uiteraard voor een aantrekkelijke prijs die u gewend bent van Kia en 7 jaar garantie. De Kia Niro Hybrid is nu leverbaar bij onze Kia-dealer Durmi Auto. Of bestel de Kia Niro EV met een volledig elektrische aandrijving! Vraag een offerte aan of vraag om vrijblijvend advies!

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Kia NiroKopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Kia Niro kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Kia leasen

Voordelig een Kia Niro leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Kia Niro leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »