Rijden in de Volvo S90

De Volvo S90 start samen met de V90 een nieuwe modelgeneratie voor het Zweedse merk. U kunt nu de Volvo S90 bestellen bij de Stern Volvo-dealer, Svala Auto. De Volvo S90 leasen of financieren behoort tevens tot de mogelijkheden. De nieuwe sedan is laat echt Zweeds vakmanschap zien, met een verfrissend dynamisch design en een grote stap voorwaarts op het gebied van performance. De eerste Volvo S90 modellen zijn vanaf deze zomer leverbaar. Ontdek nu al het nieuwe gezicht van de Zweedse moderne luxe.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volvo S90 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volvo S90 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Volvo lease

Voordelig een Volvo S90 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volvo S90 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »