Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Rijden in de Volvo S60 Cross Country

De sportieve uitvoering van de S60: de Volvo S60 Cross Country staat hoger op zijn wielen en komt over het algemeen over als een meer robuuste sedan. Hij is nu leverbaar via de Stern Volvo-dealer, Svala Auto en kan tevens als lease geleverd worden via SternLease. De Volvo S60 Cross Country komt met de luxe en verfijning die u gewend bent van de Zweden. Tegelijkertijd kan de S60 CC geleverd worden met een extra sportief interieur en exterieur.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volvo S60 Cross Country Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volvo S60 Cross Country kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

leasen - V60

Volvo lease

Voordelig een Volvo S60 Cross County leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volvo S60 Cross Country leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »