Volvo V90 T5 Momentum Geartronic

Vanaf  € 829,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Sequentiële automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volvo leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De nieuwe Volvo V90 is een krachtig icoon van Zweeds vakmanschap. Zowel het exterieur als interieur bestaan uit verfijnde details, gemaakt uit hoge kwaliteit materialen en vaak met een Zweedse touch. De Volvo V90 T5 Momentum Geartronic is nu leverbaar voor een scherpe maandprijs bij SternLease.

Volvo V90 T5 Momentum full operational lease

De getoonde Volvo V90 T5 Momentum Geartronic uitvoering kunt u voor deze maandprijs full operational leasen. Een Stern full operational leasen heeft veel kosten al in de maandprijs. Uw leaseprijs is inclusief rente, afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, reparaties, onderhoud en banden. De Volvo V90 T5 Momentum Geartronic maandprijs is exclusief brandstofkosten.

Interesse om de verfijnde Volvo V90 uw nieuwe leaseauto te maken? U kunt online een vrijblijvende offerte bij SternLease aanvragen. Onze leaseadviseurs kunnen ook een verkennend gesprek met u houden over de ideale leaseauto voor uw situatie. Wij helpen u graag persoonlijk verder met uw Volvo V90 T5 Momentum Geartronic lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.