Volvo S90 T5 Momentum Geartronic

Vanaf  € 799,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Sequentiële automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volvo leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Volvo S90 heeft een enorme stap richting meer dynamiek, performance en verfijning gemaakt. De S90 T5 Momentum Geartronic is een echte rijdersauto, vol prachtige details uit natuurlijke materialen met een Zweeds randje. U kunt de Volvo S90 T5 Momentum Geartronic nu voordelig full operational leasen bij SternLease.

De Volvo S90 full operational lease

De getoonde maandprijs voor de Volvo S90 T5 Momentum Geartronic is op basis van een full operational lease. Een Stern full operational leaseprijs is inclusief rente, afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, reparaties, onderhoud en banden.

Interesse om van de Volvo S90 T5 Momentum Geartronic uw nieuwe leaseauto te maken? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij SternLease. Onze leaseadviseurs kunnen tevens een afspraak voor een verkennend gesprek met u maken. Zij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van de ideale leaseauto voor uw situatie. Wij helpen u graag verder met uw Volvo S90 T5 Momentum Geartronic lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.