Seat Ateca 1.0 Eco TSi Reference

Vanaf  € 415,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Seat leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Seat Ateca 1.0 Eco TSi Reference

De Seat Ateca 1.0 Eco TSi Reference is een SUV die zich in de stad even goed thuis voelt als offroad. Voorzien van een goed doordacht exterieur en een comfortabel interieur met de nieuwste elektronische functies voor veiligheid en entertainment. U kunt de Seat Ateca zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs bij SternLease. Ontdek wat wij u allemaal bij uw Seat SUV kunnen bieden.

Seat Ateca full operational leasen

De Seat Ateca 1.0 Eco TSi Reference maandprijs is op basis van een full operational lease. Bij Stern zitten houderschapsbelasting, onderhoud, reparaties, banden en meer bij de leaseprijs inbegrepen. U hoeft alleen nog rekening te houden met brandstofkosten.

Wil u ook de elegantie van Seat voelen in een robuuste SUV? U kunt nu een Seat Ateca 1.0 Eco TSi Reference offerte aanvragen, geheel vrijblijvend. Onze leaseadviseurs nemen spoedig contact met u op met een persoonlijk aanbod. U kunt ook altijd bij ons terecht voor vragen over de Seat Ateca of zakelijk leasen. In een persoonlijk gesprek kunnen onze adviseurs ook andere Seat Ateca uitvoeringen voor u samenstellen. Wij helpen u graag aan de beste Seat Ateca lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.