Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD Eco 136PK Business

Vanaf  € 645,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Alfa Romeo leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD Eco 136PK Business leasen

De Alfa Romeo Giulia biedt compromisloos rijplezier met een luxe uitrusting en uitstekende veiligheidsfuncties. De Alfa Romeo Guilia Business uitvoering met 2.2 JTD Eco motor met een vermogen en 136 pk, kunt u nu zakelijk leasen bij SternLease voor een extra scherpe maandprijs.

Alfa Romeo Giulia Business full operational leasen

De getoonde leaseprijs voor de Alfa Romeo Giulia Business uitvoering is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft veel kosten al in de prijs berekend, waaronder houderschapsbelasting, onderhoud, reparaties en banden. De Alfa Romeo Giulia leaseprijs is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Italiaanse kracht en pracht van de Alfa Romeo Giulia. U kunt nu een Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD Business offerte aanvragen, geheel vrijblijvend. Onze leaseadviseurs nemen spoedig contact op met een persoonlijk aanbod voor u. Ook kan er een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk gesprek om de full operational lease of andere Alfa Romeo Giulia uitvoeringen te bespreken. Samen met u stellen wij de ideale Alfa Romeo Giulia Business lease voor uw situatie samen.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.