Opel Insignia ST 1.6 CDTi 100kW Business+

Vanaf  € 585,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Opel leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Nu met extra scherpe maandprijs!

De Opel Insignia ST 1.6 CDTi Business+ uitvoering kunt u nu zakelijk leasen bij SternLease voor een extra scherpe maandprijs! Vanaf € 585,- per maand rijdt u in deze indrukwekkende Duitse auto met grensverleggende technologie. De Insignia Sports Tourer is met de luxe Business+ uitvoering uitgerust en een 1.6 CDTi motor met 100 kW / 136 pk vermogen.

De Opel Insignia ST 1.6 CDTi Business+ wordt tevens geleverd met een nieuwe generatie infotainmentsysteem met diverse smartphone functies en voice control. Het IntelliLink systeem heeft satellietnavigatie voor heel Europa zodat u nooit de weg hoeft kwijt te raken. Ontdek wat er nog meer in de Business+ uitvoering van de Opel Insignia ST zit.

Voordelen van een Stern full operational lease

Dankzij onze uitgebreide service zitten veel kosten al in uw maandprijs inbegrepen. De getoonde prijs voor een Opel Insignia ST Business+ full operational lease is inclusief afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De maandprijs is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Opel Insignia ST 1.6 CDTi Business+ full operational lease? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Onze leaseadviseurs nemen dan spoedig contact op en doen u een persoonlijk aanbod. U kunt ook en verkennend gesprek aanvragen. Onze leaseadviseurs denken graag met u mee stellen de ideale Opel Insignia lease voor uw situatie samen.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.