Opel Corsa 5-Drs 1.0 66kW Business+

Vanaf  € 285,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Opel leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Nu met extra scherpe maandprijs!

De Opel Corsa 5-deurs Business+ uitvoering met 66 kW sterke 1.0 liter benzinemotor, nu extra voordelig te leasen bij SternLease! De nieuwe Opel Corsa straalt bovendien sierlijke kracht uit, met een mooi lijnenspel en een sportieve grille. Raakt u ook gecharmeerd van ons Opel Corsa actiemodel?

Wat zit er in de Stern full operational lease?

De getoonde maandprijs voor de Opel Corsa 1.0 66 kW Business+ uitvoering is op full operational lease basis. Veel kosten zitten al bij de leaseprijs inbegrepen, zoals afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Opel Corsa leaseprijs is exclusief brandstofkosten.

Interesse in het zakelijk leasen van ons Opel Corsa actiemodel? U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor een full operational lease. Onze leaseadviseurs nemen dan spoedig contact met u op en doen u een persoonlijk aanbod. Wilt u eerst een verkennend gesprek? Dat kan ook, wij helpen u graag verder met het samenstellen van de ideale Opel Corsa full operational lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.