Opel Zafira Tourer 1.6 CDTi 99kW Business+

Vanaf  € 609,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Opel leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Opel Zafira Tourer biedt zitplaatsen voor maar liefst 7 personen. De grootste MPV in zijn klasse met veel comfort en een zeer grote bagageruimte. U kunt de Opel Zafira Tourer Business+ met 2.0 CDTi dieselmotor nu zakelijk leasen met extra scherpe maandprijs. Vraag nu een offerte aan voor uw nieuwe leaseauto bij SternLease!

Opel Zafira Tourer kosten bij maandprijs inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi Business+ is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft veel kosten al bij de maandprijs inbegrepen. Uw leaseprijs is inclusief afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De maandprijs is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi Business+ full operational lease? Vraag eenvoudig een vrijblijvende actie voor deze actie aan. Of maak een afspraak voor een verkennend gesprek met onze leaseadviseurs. Persoonlijke service is zeer belangrijk voor ons en wij helpen graag mee met het samenstellen van de beste Opel Zafira Tourer full operational lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.