Ford Kuga 1.5 Ecoboost 120PK Trend Essential

Vanaf  € 459,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Ford leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Ford Kuga wordt door Ford een intelligente SUV genoemd, vanwege de vele geavanceerde technologieën die in de auto zijn verwerkt voor beter rijgedrag maar ook comfort. U kunt de Ford Kuga 1.5 EcoBoost Trend uitvoering nu zakelijke leasen bij SternLease voor een extra scherpe maandprijs. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!

Full operational lease kosten bij prijs inbegrepen

De getoond maandprijs voor de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120 pk Trend is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft al veel kosten bij de maandprijs inbegrepen, zoals afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Full operational leasen is exclusief brandstofkosten.

Zelf de Ford Kuga 1.5 EcoBoost Trend ervaren? U kunt een vrijblijvende offerte voor een Kuga full operational lease aanvragen. Onze leaseadviseurs nemen dan spoedig contact met u op met een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een verkennen gesprek over de beste Ford Kuga 1.5 EcoBoost Trend full operational lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.