Ford Focus 1.5TDCi 70kW Trend Wagon

Vanaf  € 455,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Ford leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Nu voor een extra scherpe maandprijs!

De nieuwe Ford Focus is een unieke verschijning. Met een volledig gerestyled interieur, zakelijk exterieur en een nieuwe lijn zuinige motoren een uitstekende leaseauto. De Ford Focus 1.5 TDCi Trend Wagon kunt u nu leasen voor een extra scherpe maandprijs bij SternLease!

Kosten bij Full operational lease maandprijs inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Ford Focus 1.5 TDCi 70 kW Trend Wagon is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft veel kosten al bij de leaseprijs inbegrepen, waaronder afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Full operational leasen is exclusief brandstofkosten.

Ford Focus 1.5 TDCi Trend Wagon lease offerte aanvragen

Interesse in het leasen van de Ford Focus 1.5 TDCi 70 kW Trend Wagon? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij SternLease. Onze leaseadviseurs nemen dan spoedig contact met u op met een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak voor een verkennend gesprek met onze adviseurs maken. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van de ideale Ford Focus 1.5 TDCi Trend Wagon lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.