VW Golf 5-Drs 1.0 TSi 85kW Edition

Vanaf  € 355,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Volkswagen Golf 1.0 TSi Edition is langer, lager en lichter gemaakt dan zijn voorganger. U kunt de Volkswagen Golf 5-drs 1.0 TSi 85 kW Edition nu full operational leasen bij Stern voor een extra scherpe maandprijs. Ontdek de Volkswagen Golf Edition uitvoering met de uitgebreide service van Stern. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

VW Golf kosten inbegrepen bij full operational lease

De getoonde Volkswagen Golf 1.0 TSi Edition leaseprijs is op basis van een full operational lease. Een Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Een Volkswagen Golf full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Meer weten of zelf van dichtbij de Volkswagen Golf 5-drs 1.0 TSi 85 kW Edition ervaren? Maak een afspraak voor een verkennend gesprek met onze leaseadviseurs of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij denken graag met u mee over het samenstellen van de beste zakelijke lease voor uw situatie. Profiteer van onze superscherpe Volkswagen Golf 1.0 TSi Edition leaseprijs.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.