Renault Kadjar TCE 130PK Life

Vanaf  € 419,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Renault leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Renault Kadjar is een robuuste crossover waar de creativiteit van afstraalt. Een unieke verschijning op de weg, met een praktisch en comfortabel interieur. U kunt nu de Renault Kadjar Life uitvoering zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Deze uitvoering wordt geleverd met  130 pk sterke TCE motor en is direct leverbaar via SternLease. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een Renault Kadjar Life lease en ontdek wat de Stern service u allemaal kan bieden.

Kosten inbegrepen bij een Stern full operational lease

De maandprijs van de Renault Kadjar TCE 130 pk Life uitvoering, is op basis van een full operational lease. Een Stern full operational lease heeft o.a. de volgende kosten bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Renault Kadjar full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de Renault Kadjar TCE 130 pk Life actie. Heeft u interesse in een andere Renault Kadjar lease? Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een verkennen gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de ideale Renault Kadjar lease voor uw situatie en maken altijd een op maat gemaakt aanbod voor u.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.