Ford Fiesta 5-Drs 1.0 48kW Style Essential

Vanaf  € 249,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Ford leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Plezier in het rijden, dat straalt de Ford Fiesta uit. Uitgerust met geavanceerde technologie van Ford en een speelse stijl in het exterieur die iedereen zal aanspreken. De Ford Fiesta 5-drs 1.0 TSi Style Essential uitvoering kunt u nu zakelijk leasen met een extra scherpe maandprijs. Exclusief bij SternLease! Ontdek de Ford Fiesta met zuinige 1.0 EcoBoost motor en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ford Fiesta kosten bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Ford Fiesta 1.0 TSi 48 kW Style Essential is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Ford Fiesta full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Ford Fiesta 5-drs 1.0 TSi 48 kW Style Essential full operational lease actie? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte. Onze leaseadviseurs nemen spoedig contact met u op om en doen een persoonlijk voorstel. U kunt ook een afspraak voor een verkennen gesprek maken. Wij helpen u graag met het samenstellen van de ideale Ford Fiesta 1.0 TSi 48 kW Style full operational lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.