Volkswagen Crafter GB 30 L3H2 75kW TDi

Vanaf  € 435,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Met extra scherpe maandprijs!

De Volkswagen Crafter gesloten bestelbus heeft meer laadruimte dan zijn voorganger. De ideale bedrijfswagen die precies volgens gebruik en verbruik kan worden samengesteld. Een bestelauto op maat gemaakt voor uw onderneming en nu voor een extra scherpe maandprijs te leasen bij SternLease. U leaset de Crafter met efficiënte TDi dieselmotor al vanaf € 425,- per maand.

Kosten VW Crafter bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor het Volkswagen Crafter 2.0 TDi actiemodel, zijn op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de prijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Volkswagen Crafter full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Volkswagen Crafter gesloten bestelwagen L3H2 2.0 TDi uw volgende bedrijfswagen is? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de VW Crafter lease. Onze leaseadviseurs nemen spoedig contact met u op voor een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Wij kijken graag met u mee wat de beste bedrijfswagen lease is voor uw onderneming.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp