Volkswagen Transporter GB L1 28 2.0TDi 75kW E6

Vanaf  € 399,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Lease de International Van of the Year 2016

De Volkswagen Transporter is al 65 jaar een van de beste bestelauto’s op de markt. De nieuwe VW Transporter is ook uitgeroepen tot International Van of the Year 2016, dankzij verbeterde rijeigenschappen, verfijnde afwerking en de uitstekende DSG-versnellingsbak. U kunt nu de Volkswagen Transporter GB L1 2.0 TDi 75 kW zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Alleen bij SternLease!

Kosten van VW Transporter bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Volkswagen Transporter GB 28 2.0 TDi is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de prijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De VW Transporter GB 28 2.0 TDi full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de zakelijke lease van de VW Transporter? Onze leaseadviseurs gaan graag het gesprek met u aan over of de VW Transporter uw nieuwe bedrijfswagen kan worden. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de Volkswagen Transporter actie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp