Mercedes Vito GB 109 CDi Kort

Vanaf  € 395,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Vorm en functie komen geweldig samen in de nieuwe Mercedes-Benz Vito. De compacte Mercedes bestelbus is nu voor een extra scherpe maandprijs te leasen bij SternLease. U leaset de Mercedes-Benz Vito GB 109 CDi Kort al vanaf € 385,- per maand. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Kosten Mercedes-Benz Vito bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Mercedes-Benz Vito GB 109 CDi Kort is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de prijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Mercedes-Benz Vito GB 109 CDi Kort full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Mercedes-Benz Vito de nieuwe bedrijfswagen voor uw onderneming kan worden? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor het actiemodel. Onze leaseadviseurs nemen spoedig contact met u en doen u een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een informerend gesprek. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van de beste Mercedes-Benz Vito GB 109 CDi Kort full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp