Mercedes Vito GB 109 CDi Kort

Vanaf  € 385,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Vorm en functie komen geweldig samen in de nieuwe Mercedes-Benz Vito. De compacte Mercedes bestelbus is nu voor een extra scherpe maandprijs te leasen bij SternLease. U leaset de Mercedes-Benz Vito GB 109 CDi Kort al vanaf € 385,- per maand. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Kosten Mercedes-Benz Vito bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Mercedes-Benz Vito GB 109 CDi Kort is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de prijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Mercedes-Benz Vito GB 109 CDi Kort full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Mercedes-Benz Vito de nieuwe bedrijfswagen voor uw onderneming kan worden? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor het actiemodel. Onze leaseadviseurs nemen spoedig contact met u en doen u een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een informerend gesprek. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van de beste Mercedes-Benz Vito GB 109 CDi Kort full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.