Renault Trafic GB L1H1 T27 Comfort DCI 95PK E6

Vanaf  € 349,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Stel uw Trafic uitvoering samen bij SternLease

De nieuwe Renault Trafic heeft een robuust en tegelijkertijd dynamisch ontwerp. De speelsheid van de Renault modellenlijn is terug te zien maar de Trafic heeft tevens een zakelijke uitstraling. Ook op het gebied van prestaties is de Renault Trafic GB Comfort met 95 pk sterke DCi-motor een uitstekende investering voor uw onderneming. Deze uitvoering kunt u nu voor een extra scherpe maandprijs leasen bij SternLease. Ontdek wat de Renault Trafic actiemodel u allemaal biedt en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Renault Trafic kosten bij full operational lease inbegrepen

De maandprijs voor de Renault Trafic GB L1H1 T27 Comfort DCi 95 pk is op full operational lease basis. Bij een Stern full operational lease zitten de volgende kosten bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Full operational leasen is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Renault Trafic Comfort uw volgende bedrijfswagen wordt? Vraag een vrijblijvende offerte voor het actiemodel aan, onze leaseadviseurs nemen spoedig contact met u op met een persoonlijk voorstel. U kunt ook een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Wij helpen graag mee met het samenstellen van de beste Renault Trafic GB L1H1 T27 Comfort full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp