Renault Master GB T28 L1H1 DCi 110PK E6

Vanaf  € 395,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Stel uw Renault Master lease samen bij SternLease

De Renault Master is de grootste bestelbus van Renault. Geweldig praktisch en veelzijdig, met meer vermogen en een lager verbruik. De kracht van een slim ontwerp! De Renault Master GB T28 L1H1 met 110 pk sterker DCi-motor, is nu voor een extra scherpe maandprijs te leasen bij SternLease. Ontdek hoeveel u profiteert met onze Renault Master full operational lease en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kosten Renault Master bij leaseprijs inbegrepen

De getoonde maandprijs voor het Renault Master actiemodel is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Renault Master GB T28 L1H1 DCi 110 pk full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Renault Master uw volgende bedrijfswagen kan worden? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Renault Master GB T28 L1H1 DCi 110 full operational lease. Onze leaseadviseurs nemen spoedig contact met u op en doen u een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een informerend gesprek met onze adviseurs. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van de beste Renault Master full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp