Opel Combo Edition 1.3 CDTI L1H1

Vanaf  € 259,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

De veelzijdige Opel Combo biedt hoogwaardig comfort en het grootste laadvermogen in zijn segment van maximaal 1.025 kg. U kunt nu de Opel Combo Edition met 1.3 CDTi motor leasen voor een extra scherpe maandprijs bij SternLease. Ontdek wat u allemaal krijgt bij uw Opel Combo lease en vraag een vrijblijvende offerte.

Kosten Opel Combo Edition bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Opel Combo Edition actie is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft verschillende kosten al bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse om van de Opel Combo Edition 1.3 CDTi L1H1 uw volgende bedrijfswagen te maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met onze leaseadviseurs. Wij doen u graag een persoonlijk voorstel en kunnen meehelpen met het samenstellen van de beste Opel Combo Edition full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp