Volkswagen Caddy 2.0TDi Blue Motion 55kW

Vanaf  € 289,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Nog meer rijcomfort, nog meer technische innovaties en verbeterde prestaties, de nieuwe Volkswagen Caddy heeft het allemaal. Geleverd met een 2.0 TDi BlueMotion motor, kunt u nu de VW Caddy zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een Volkswagen Caddy full operational lease bij SternLease.

Kosten Volkswagen Caddy bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Volkswagen Caddy 2.0 TDi BlueMotion is op full operational lease basis. De Stern full operational lease heeft verschillende kosten bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Volkswagen Caddy full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Wordt de Volkswagen Caddy uw volgende bedrijfswagen? Onze leaseadviseurs zoeken het graag met u uit! Vraag een vrijblijvende offerte voor het actiemodel aan of maak een afspraak voor een informerende gesprek. Wij doen u graag een persoonlijk voorstel en denken mee over de beste VW Caddy lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.