Ford Transit Custom Ambiente GB 270 L1H1 77kW E6

Vanaf  € 369,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

De Ford Transit Custom zet voor Ford bedrijfswagens een nieuwe standaard op het gebied van efficiëntie en functionaliteit. Een indrukwekkend design met productieverhogende technische verbeteringen. Nu kunt u de Ford Transit Custom Ambiente uitvoering zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte bij SternLease en ontdek wat de Ford Transit Custom u allemaal kan bieden.

Kosten Ford Transit Custom Ambiente bij full operational leasen inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Ford Transit Custom Ambiente is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft verschillende kosten al bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Ford Transit Custom Ambiente full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Ford Transit Custom uw volgende bedrijfswagen wordt? Onze leaseadviseurs helpen u graag met het samenstellen van de beste Ford bestelauto lease voor uw onderneming. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Ford Transit Custom Ambiente full operational lease of maak een afspraak met onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp