Ford Transit Connect L1 Trend 1.5TDCi 55kW E6

Vanaf  € 289,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

De Ford Transit Connect is een van de meest veelzijdige en functionele bestelauto's op de markt. Met veel laadvermogen in alle uitvoeringen en een serie efficiënte motoren. U kunt nu de Ford Transit Connect L1 Trend 1.5TDCi 55kW E6 leasen met een extra scherpe maandprijs. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek of de Ford Transit Connect Trend uw volgende bedrijfswagen kan zijn.

Wat zit er bij de Ford Transit Connect full operational lease inbegrepen?

De getoonde maandprijs voor de Ford Transit Connect Trend is op full operational lease basis. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten al bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Brandstofkosten zijn exclusief.

Interesse om van de Ford Transit Connect Trend uw volgende bedrijfswagen te maken? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met onze leaseadviseurs. U kunt altijd een persoonlijk voorstel verwachten en we helpen tevens graag mee met het samenstellen van de beste Ford Transit Connect L1 Trend 1.5TDCi 55kW E6 full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp