Dacia Dokker Basic DCi 75PK E6

Vanaf  € 219,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

De Dacia Dokker is een echte no-nonsens bestelauto. Een bedrijfswagen voor de nuchtere ondernemer die houdt van een degelijk desing en goede rijeigenschappen voor de best mogelijke prijs. De Dacia Dokker Basic DCi 75 pk kunt u nu voor een extra scherpe maandprijs leasen. Alleen bij SternLease! Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de Dacia Dokker Basic uw onderneming allemaal kan bieden.

Kosten inbegrepen bij Dacia Dokker Basic full operational lease

De getoonde maandprijs voor de Dacia Dokker Basic is op full operational lease basis. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Brandstofkosten zijn niet bij de full operational lease inbegrepen.

Benieuwd of de Dacia Dokker Basic DCi 75 pk uw volgende bedrijfswagen kan zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met onze leaseadviseurs voor een informerend gesprek. U krijgt altijd een persoonlijk aanbod en wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Dacia full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp