Audi Q7 3.0TDi E-Tron Quattro TipTronic

Vanaf  € 1229,-  p/m excl. BTW*

  • 15% Bijtelling
  • Diesel/Elektrisch
  • Handmatig
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Audi leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Extra scherpe leaseprijs!

De Audi Q7 E-Tron Quattro is een plug-in hybrid met een ontwerp dat zowel sportief als comfortabel is. En dankzij de efficiënte aandrijving kunt u de Audi Q7 3.0 TDi E-tron Quattro TipTronic in 2016 zakelijk leasen met de lagere 15% bijtelling. Deze uitvoering is tevens nu te leasen bij SternLease met een extra scherpe maandprijs. Profiteer van dit voordeel een vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor een Audi Q7 E-Tron Quattro lease.

Een voorraadmodel leasen

Resultaten 1 tot 3 van 10

Kosten Audi Q7 E-Tron Quattro bij full operational lease inbegrepen

De getoonde leaseprijs voor de Audi Q7 3.0 TDi E-Tron Quattro TipTronic is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten al bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Audi Q7 E-Tron Quattro full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse om van deze prachtige Audi plug-in hybrid uw volgende leaseauto te maken? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de Audi Q7 3.0 TDi E-Tron Quattro TipTronic full operational lease. Onze leaseadviseurs nemen dan spoedig contact met u op met een persoonlijk voorstel. U kunt ook een afspraak voor een verkennend gesprek maken met onze adviseurs. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw persoonlijk Audi Q7 3.0 TDi E-Tron Quattro TipTronic full operational lease.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.