Abarth 595 kopen? Bekijk de Stern Abarth voorraad

De Fiat 500 met een scherpe, sportieve rand: dat is de Abarth 595. Nu te koop via Stern, ook als de Abarth 595C met stoffen vouwdak. De Abarth 595 is voorzien van een lekker sportief uiterlijk en ook het interieur is volledig nieuw met luxe sportstoelen. Stijl en vermogen in een compacte auto, het kan met de Abarth 595.

De Abarth 595 kleuren die u kunt bestellen

U kunt de volgende Abarth 595 kleuren direct bestellen bij onze dealer: Grigio Campovolo, Bianco Gara, Azzurro Leggenda, Rally Beige, Rosso Officina, Grigio Record, Nero Scorpione, Bianco Ghiaccio Tristrato en Rosso Tristrato. Combinaties van lakkleuren zijn ook leverbaar.

Abarth 595 producten, service en onderhoud

De Abarth 595 kunt u kopen, leasen en verzekeren via Stern. Onze officiële Abarth dealer, Vireo Auto, kan de Abarth 595 volledig naar wens tunen in een van haar werkplaatsen. Ander gespecialiseerd Abarth onderhoud is tevens mogelijk. Stern is uw Abarth totaalaanbieder; bekijk online ons aanbod nieuwe modellen en Abarth 595 occasions.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Abarth 595 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Abarth 595 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Abarth lease

Voordelig een Abarth 595 leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Abarth 595 leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »