C-Klasse Plug-in Hybrid

Ook de C-Klasse lijn gaat elektrisch met de introductie van de Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid. De hybride auto krijgt zowel een Limousine- als Estate uitvoering; een primeur voor Mercedes-Benz. De C 350 e Plug-in Hybrid is voorzien van de nieuwste technologie en heeft een elektrische actieradius van 31 km. Genoeg voor het dagelijkse stadsverkeer. Verschillende rijstanden zorgen ervoor dat de hybride C-Klasse altijd praktisch ingezet kan worden. Ontdekt de Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid bij Stern.

Meer informatie

Mercedes-Benz C 350 e Hybrid brandstofverbruik

De Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid is een van de meest innovatieve modellen uit de Mercedes-Benz range. Het elektrische model heeft samen met zijn 4-cilinder benzinemotor een gecombineerd vermogen van 205 kW (279 pk) en een koppel van 600 Nm. Zowel het Limousine- als Estate-model komt met hybride aandrijving op een brandstofverbruik van slechts 2,1 liter per 100 kilometer, bij benadering. 

Rijden in de Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid

De elektrische actieradius van de C 350 e is maximaal 31 kilometer en daarna wisselt de nieuwe C-Klasse Hybrid automatisch over op de benzinemotor. De Mercedes schakelt tussen de volgende rijstanden afhankelijk van uw rijstijl, maar u kunt ook zelf uw gewenste aandrijving selecteren tijdens het rijden:

S + Sport+: de meest sportieve rijstijl waarbij de verbrandingsmotor altijd actief is. De vering en schakelmomenten worden volledig afgestemd. 

S Sport: Verhoogde prestaties en de verbrandingsmotor is altijd actief.

C Comfort: Prestaties en remmen volledig afgesteld op verbeterd comfort en laag verbruik. Boven de 130 km/u schakelt de elektrische motor automatisch over op de verbrandingsmotor.

E Economy: Alles in de C 350 e Plug-in Hybrid wordt afgesteld op laag verbruik. De elektromotor kan volledig geactiveerd worden samen met de ECO Assist functie. ECO Assist kan de route berekenen en tegelijkertijd de accu van de motor controleren. Zo berekent het systeem altijd de meest efficiënte route.

Direct van aandrijving wisselen en opladen

Maar de Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid biedt ook de keuze om direct de aandrijving te veranderen. In de rijmodi Comfort en Economy kunt u de aandrijving van Hybrid aanpassen tot volledig elektrisch, of juist volledig op benzine zodat u de elektrische kilometers op een ander moment kunt inzetten.

Binnen 2 uur kunt u de hybrid C-Klasse thuis opladen. Bij een openbare laadpaal gaat het opladen zelfs sneller. Maar de C 350 e Plug-in Hybrid biedt meer dan een fantastishe elektrische aandrijving. Zowel de Limousine- als Estate-modellen komen met de premium uitstraling die u gewend bent van Mercedes-Benz, van buiten maar ook van binnen. De nieuwe Airmatic luchtvering wordt perfect afgesteld op de gekozen rijmodus en brengt het comfort van de C-Klasse naar een nieuw niveau. Via internet kunt u de C 350 e Plug-in Hybrid climate control van tevoren activeren. Zo stapt u altijd in een verwarmde of gekoelde auto.

Mercedes-Benz C 350 e Plug-in Hybrid leasen of kopen?

De Mercedes-Benz-dealers van Stern Auto accepteren nu bestellingen voor de C 350 e Plug-in Hybrid. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie en het laatste nieuws over deze spectaculaire toevoeging aan het C-Klasse aanbod.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »