De Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive

De Mercedes-Benz B-Klasse heeft een facelift ondergaan. De MPV heeft een scherper uiterlijk, verbeterde rijprestaties en gecombineerd met innovatieve internetfuncties. De belangrijkste toevoeging aan het model is de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive. Een uitvoering met volledig elektrische aandrijving waardoor de B-Klasse leasen met slechts 4% bijtelling komt.

Nieuwe Mercedes-Benz MPV

De Mercedes-Benz B-Klasse is al jaren een succesvolle speler in het MPV-segment. De B-Klasse uitvoering blaast de concurrentie echt weg met de elektrische aandrijving. Gebaseerd op de Tesla Model S aandrijflijn, bereikt de B-Klasse 0 naar 100 kilometer in 7,9 seconden. Het vermogen van de elektromotor komt op 180 pk met een pittige koppel van 340 Nm.

B-Klasse Electric Drive opladen

Het Lithium-ion accupakket van 28 kWh is goed voor een actieradius van ongeveer 200 kilometer. Genoeg voor dagelijks woon-werkverkeer. Het opladen van de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive kan ’s nachts via het eigen stopcontact of sneller via een laadpaal. Met krachtstroom is het accupakket van de B-Klasse zelfs binnen 3 uur volledig opgeladen.

Nieuwe B-Klasse met diesel-, benzine-, of aardgasmotor

De B-Klasse kan uiteraard geleverd worden met een traditionele verbrandingsmotor. Onze Mercedes-Benz dealer Stern Auto, biedt een ruim aanbod efficiënte diesel- en benzinemotoren aan voor de nieuwe B-Klasse. U kunt de Mercedes-MPV ook met 2.0-liter 4 cilinder aardgasmotor bestellen.

Veilig rijden in de Mercedes-Benz B-Klasse

Voor de veiligheid zijn er een groot aantal functies optioneel beschikbaar voor de Mercedes-Benz B-Klasse. Collision Prevent Assist Plus geeft bijvoorbeeld signalen wanneer u een voorligger te snel nadert en remmen noodzakelijk is. U kunt ook instellen dat het systeem desnoods zelf remt bij gevaarlijke situaties. Attention Assist let juist op de bestuurder zelf en onderscheidt 5 stadia van vermoeidheid. Via tekens op het dashboard krijgt u dan advies om een pauze te nemen.

Laadpunten zoeken

Via een app of het internet kan climate control in de Mercedes-Benz B-Klasse van tevoren geactiveerd worden, zodat u altijd in een gekoelde of verwarmde auto stapt. Bij de B-Klasse Electric Drive kunt u thuis ook controleren hoe ver het accupakket opgeladen is. En tijdens het rijden zoekt de boordcomputer naar de dichtstbijzijnde laadpaal of neemt het contact op met de dealer bij pech.

Welke Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive kleuren kunt u bestellen?

Standaard wordt de nieuwe Mercedes B-Klasse geleverd in de unilakken Jupiterrood, Cirruswit of Nachtzwart. Daarnaast kunt u nog kiezen uit de metallic kleuren Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Noorderlichtviolet, Mountaingrijs Magno, Poolzilver, Universumblauw en Oriëntbruin.

Interesse in de Mercedes-Benz B-Klasse 250 e Electric Drive?

De B-Klasse Electric Drive heeft geen CO2-uitstoot en kan daarom met slechts 4% bijtelling geleverd worden. De verkoopadviseurs van Mercedes-Benz-dealer Stern Auto helpen u graag met het uitzoeken van de ideale B-Klasse uitvoering voor uw situatie. Ook voor Mercedes-Benz B-Klasse onderhoud kunt u terecht bij de Stern-vestigingen.

Nieuwe B-Klasse leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzekeren bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Nieuwe B-Klasse financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Privé lease afsluiten

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen wordt steeds populairder. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Mercedes B-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen