Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive

De Mercedes-Benz B-Klasse heeft een facelift ondergaan. De MPV heeft een scherper uiterlijk, verbeterde rijprestaties en gecombineerd met innovatieve internetfuncties. De belangrijkste toevoeging aan het model is de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive. Een uitvoering met volledig elektrische aandrijving waardoor de B-Klasse leasen met slechts 8% bijtelling komt

 

 

Meer informatie

Nieuwe Mercedes-Benz MPV

De Mercedes-Benz B-Klasse is al jaren een succesvolle speler in het MPV-segment. De B-Klasse uitvoering blaast de concurrentie echt weg met de elektrische aandrijving. Gebaseerd op de Tesla Model S aandrijflijn, bereikt de B-Klasse 0 naar 100 kilometer in 7,9 seconden. Het vermogen van de elektromotor komt op 180 pk met een pittige koppel van 340 Nm.

B-Klasse Electric Drive opladen

Het Lithium-ion accupakket van 28 kWh is goed voor een actieradius van ongeveer 200 kilometer. Genoeg voor dagelijks woon-werkverkeer. Het opladen van de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive kan ’s nachts via het eigen stopcontact of sneller via een laadpaal. Met krachtstroom is het accupakket van de B-Klasse zelfs binnen 3 uur volledig opgeladen.

Nieuwe B-Klasse met diesel-, benzine-, of aardgasmotor

De B-Klasse kan uiteraard geleverd worden met een traditionele verbrandingsmotor. Onze Mercedes-Benz dealer Stern Auto, biedt een ruim aanbod efficiënte diesel- en benzinemotoren aan voor de nieuwe B-Klasse. U kunt de Mercedes-MPV ook met 2.0-liter 4 cilinder aardgasmotor bestellen.

Veilig rijden in de Mercedes-Benz B-Klasse

Voor de veiligheid zijn er een groot aantal functies optioneel beschikbaar voor de Mercedes-Benz B-Klasse. Collision Prevent Assist Plus geeft bijvoorbeeld signalen wanneer u een voorligger te snel nadert en remmen noodzakelijk is. U kunt ook instellen dat het systeem desnoods zelf remt bij gevaarlijke situaties. Attention Assist let juist op de bestuurder zelf en onderscheidt 5 stadia van vermoeidheid. Via tekens op het dashboard krijgt u dan advies om een pauze te nemen.

Laadpunten zoeken

Via een app of het internet kan climate control in de Mercedes-Benz B-Klasse van tevoren geactiveerd worden, zodat u altijd in een gekoelde of verwarmde auto stapt. Bij de B-Klasse Electric Drive kunt u thuis ook controleren hoe ver het accupakket opgeladen is. En tijdens het rijden zoekt de boordcomputer naar de dichtstbijzijnde laadpaal of neemt het contact op met de dealer bij pech.

Welke Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive kleuren kunt u bestellen?

Standaard wordt de nieuwe Mercedes B-Klasse geleverd in de unilakken Jupiterrood, Cirruswit of Nachtzwart. Daarnaast kunt u nog kiezen uit de metallic kleuren Zuidzeeblauw, Kosmoszwart, Noorderlichtviolet, Mountaingrijs Magno, Poolzilver, Universumblauw en Oriëntbruin.

Interesse in de Mercedes-Benz B-Klasse 250 e Electric Drive?

De B-Klasse Electric Drive heeft geen CO2-uitstoot en kan daarom met slechts 4% bijtelling geleverd worden. De verkoopadviseurs van Mercedes-Benz-dealer Stern Auto helpen u graag met het uitzoeken van de ideale B-Klasse uitvoering voor uw situatie. Ook voor Mercedes-Benz B-Klasse onderhoud kunt u terecht bij de Stern-vestigingen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz B-Klasse Electric Drive Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz B-Klasse Electric Drive kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz B-Klasse Electric Drive leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz B-Klasse Electric Drive leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »