Stern producten en diensten

Stern heeft specifieke producten en diensten voor de zakelijke markt. Ontdek op welke vlakken wij de mobiliteit van uw onderneming kunnen verbeteren maar ook inzichtelijker en efficiënter kunnen maken.

Innovatie

Mobiliteit is tegenwoordig belangrijker voor Nederlanders dan rijden in een specifiek merk of model bedrijfswagen. Stern is er echter van overtuigd dat ondernemingen altijd de voorkeur zullen geven aan zelfstandige mobiliteit, in de vorm van een eigen wagenpark. Stern innoveert mee met de mobiliteitsmarkt en ontwikkelt constant efficiëntere producten en meer transparante diensten om een nieuwe generatie ondernemers aan te spreken.

Duurzaam ondernemen

Voor duurzame ondernemers biedt Stern diverse elektrisch aangedreven auto’s aan, van de Nissan Leaf of de Opel Ampera tot de Mitsubishi Outlander PHEV maar ook elektrische bestelauto’s. In het geval van leaseproducten probeert Stern actief milieuvriendelijke vervoersmiddelen te promoten en extra aantrekkelijk te maken met de Stern Mobility Card. Deze kaart biedt u 24 uur per dag toegang tot extra mobiliteits- en reisdiensten. Stern zet zich ook zelf in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door het energieverbruik van haar dealervestiging waar mogelijk te verlagen.

Total cost of ownership

Als ondernemer wilt u dat uw bedrijf zo efficiënt mogelijk draait. De Total cost of ownership hoort daarbij en op het gebied van mobiliteit helpt Stern graag mee. Wij hebben diverse leasevormen gespecialiseerd op efficiëntie voor onze klanten. Er zijn ook korte termijn verhuuropties voor bedrijfswagens mogelijk of leasing in eigen beheer. Tevens kunt u het wagenpark aan ons verkopen en dezelfde voertuigen vervolgens leasen. Zo krijgt u meer inzicht in de maandelijkse kosten.

Bedrijfswageninrichting

Omdat geen enkele onderneming hetzelfde is, kunnen bedrijfswagens volledig op maat worden afgeleverd door Stern. Wij hebben werkplaatsen die zich specialiseren in bedrijfswageninrichting en in het bijzonder laadruimte-inrichting. Wij helpen u met het ontwerpen en inrichten van de laadruimte, zodat u na aflevering de bedrijfswagen direct kunt inzetten. Tevens is er de optie om uw laadruimte-inrichting te leasen.

Diensten voor de zakelijke markt

Ontdek meer over de lease- en financieringsdiensten voor de zakelijke markt. Onze adviseurs kunnen meerdere oplossingen bieden met diverse leasevormen. Als Stern klant kunt u de investering van een nieuwe bedrijfswagen extra voordelig afsluiten met een onderhoudscontract of verzekering. Door de korte lijnen binnen Stern, zijn onze mobiliteitsoplossing eenvoudig te combineren. En dat profijt delen wij graag met u.

Voor ZZP'ers kijk hier

Wagenparkbeheer

Voor wagenparkbeheer heeft Stern een uniek product ontwikkeld. Wij stellen de back-office van onze leasemaatschappij aan u ter beschikking. U blijft de controle houden over uw personeels- en wagenparkbeleid, terwijl wij de administratie voeren en de volledige financiële afhandeling verzorgen. Zo geniet u van alle flexibele voordelen van een eigen wagenpark. De opties voor wagenparkbeheer zijn zeer uitgebreid en onze adviseurs helpen u graag persoonlijk verder.

header-vestigingen-contact
Pieter Braaijweg 6
1090 GX Amsterdam

T. 088 - 2929 701