Fiat Doblo Cargo 1.3MJ Actual

Vanaf  € 279,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Fiat Doblò Cargo lage leaseprijs

De Fiat Doblò Cargo is de meeste compacte bestelauto van Fiat Professional en tegelijkertijd een van de indrukwekkendste. De Doblò Cargo heeft verrassend veel laadruimte achterin en komt ook met een bijzonder comfortabel interieur. De Fiat Doblò kan tevens met een groot aantal opties en motoren geleverd worden, waardoor het een van de meest veelzijdige bedrijfswagens is. Speciaal bij SternLease kunt u de Fiat Doblo Cargo 1.3MJ Actual zakelijk lease met een extra scherpe maandprijs. Ontdek wat de Doblò Cargo u allemaal biedt!

Fiat Doblò Cargo full operational lease kosten inbegrepen

De getoonde maandprijs is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft diverse kosten bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Fiat Doblo full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Fiat Doblò Cargo 1.3 MultiJet? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het actiemodel; onze leaseadviseurs nemen dan spoedig contact op met een persoonlijk voorstel voor u. We kunnen ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek. Stern denkt graag mee met het samenstellen van de beste Fiat Doblò Cargo full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp