Fiat Scudo GB Basis 1.6 MJ 66kW E5

Vanaf  € 349,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Fiat Scudo met lage leaseprijs

De Fiat Scudo is een compacte bestelauto met een verrassende grote laadruimte en voorin het comfort van een MPV. U kunt de Fiat Scudo nu met extra scherpe maandprijs leasen bij SternLease. Het betreft de Fiat Scudo gesloten bestelauto uitvoering met basisuitrusting en een 66 kW sterke 1.6 MultiJet motor. Kies voor het geraffineerde design en de betrouwbare kwaliteit van Fiat Professional.

Fiat Scudo full operational lease kosten inbegrepen

De maandprijs voor het Fiat Scudo actiemodel is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft diverse kosten in de leaseprijs inbegrepen, zoals afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Fiat Scudo full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Meer weten over de Fiat Scudo of meteen een offerte aanvragen? Dat kan direct online: voer uw gegevens in dan neemt een leaseadviseurs spoedig contact met op met een persoonlijk aanbod voor een Fiat Scudo GB Basis 1.6 MJ full operational lease. U kunt ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek over de beste Fiat Scudo bestelauto uitvoering voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp