Fiat Ducato GB 30 2.0MJ 81kW L1H1 E5

Vanaf  € 399,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Fiat Ducato GB 2.0 MultiJet actie bij SternLease

Een van de meest veelzijdige bestelauto’s op de markt, leverbaar in en groot aantal configuraties en wielbasisvarianten: de Fiat Ducato. De Fiat Professional bestelauto met de grootste laadruimte kunt u nu zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Fiat Ducato GB 30 2.0 MultiJet 81 kW L1H1 en ontdek wat deze Italiaanse bedrijfswagen u allemaal biedt.

Fiat Ducato kosten bij full operational leaseprijs inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Fiat Ducato GB 30 2.0 MultiJet 81 kW L1H1 is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Full operational leasen is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Fiat Ducato GB 30 2.0 MultiJet 81 kW L1H1? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de full operational lease. Onze leaseadviseurs nemen contact met u op en doen u een persoonlijk aanbod! U kunt ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek. Wij helpen graag mee met het samenstellen van de beste Fiat Ducato full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp