Seat Mii

1.0 44kW Style 5-D

Vanaf  € 229,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,089

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Nu extra scherpe maandprijs!

De Seat Mii is een rasechte stadsauto. Compact van buiten, verrassend ruim en comfortabel van binnen, en met zeer veel opties om de Mii te personaliseren. U kunt de Seat Mii 1.0 44 kW Style nu private leasen voor een extra scherpe maandprijs. Vraag een offerte aan bij SternLease en ontdek wat de Seat Mii Style u allemaal kan bieden.

Ontdek de Seat Mii Style private lease opties

Maak rijden weer leuk en betaalbaar met een private lease. De getoonde Seat Mii 1.0 44 kW Style private leaseprijs kan variëren gebaseerd op uw looptijd en het aantal kilometers dat u jaarlijks verwacht te rijden. Andere uitvoeringen van de Seat Mii 1.0 44 kW Style en optiepakketten zijn tevens leverbaar voor private lease.

Seat Mii Style private lease samenstellen

Interesse om de Seat Mii Style te private leasen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, onze leaseadviseurs doen u spoedig een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Seat Mii 1.0 44 kW Style private lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png