Fiat Fiorino Basis 1.3MJ 75kW E6

Vanaf  € 235,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Fiat Fiorino SternLease actie

De Fiat Fiorino is een geweldige bestelauto voor in de stad. Hij heeft een compact formaat, vriendelijk ogend design en ook de rijprestaties zijn prettig en efficiënt, ook met korte afstanden. U kunt nu de Fiat Fiorino GB Basis 1.3 MJ 75 kW zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Vraag uw full operational lease offerte aan bij SternLease en ontdek wat de Fiat Fiorino uw onderneming allemaal kan bieden.

Fiat Fiorino gesloten bestelauto kosten bij leaseprijs inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Fiat Fiorino is op full operational lease basis. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten al bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Fiat Fiorino full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse om van de Fiat Fiorino uw volgende bedrijfswagen te maken? Vraag een vrijblijvende offerte voor het Fiat Fiorino GB Basis 1.3 MJ 75 kW actiemodel en ontvang spoedig een persoonlijk aanbod! Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak met u maken voor een verkennend gesprek. Wij gebruiken graag onze expertise om de beste Fiat Fiorino full operational lease voor uw onderneming samen te stellen.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp